Live yogalessen

Dienstencentrum Schiervelde

Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk, maar in het bijzonder voor actieve 50-plussers. Via meditatie, ademhalingsoefeningen en zachte bewegingen herstel je de rust in jezelf. De harmonieuze energie die je gecreëerd hebt, zal je de hele dag begeleiden. In deze les leer je je focussen op alles wat jouw lichaam kan, beweeg je met plezier en leer je jezelf accepteren en liefhebben.

Dienstencentrum Schiervelde: Schierveldestraat 55, 8800 Roeselare

Meer informatie: Motena - Dienstencentrum Schiervelde | De sociale kaart

Vision 21

Als je je dag vol positieve energie wilt starten, dan is deze ochtendyoga ideaal voor jou. In deze vinyasa flow kan je de perfecte balans verwachten tussen rust en power. De combinatie van activiteit en relaxatie zorgt ervoor dat je gebalanceerd -krachtig en beheerst- aan je dag kan beginnen en deze harmonieuze energie zal je de volledige dag begeleiden. Een les waarin je je lichaam uitdaagt, of het nu in krachtige houdingen is of in stretchoefeningen. Maar bovenal een les waarin je je lichaam en jezelf leert accepteren en liefhebben, een gelegenheid om de beste versie van jezelf naar boven te halen. 

Vision 21: Vierwegstraat 194, 8800 Roeselare

Je plekje reserveren kan via www.vision21.be/yoga ("Ochtendyoga")

Voorlopig geen live lessen op dinsdag, woensdag en zaterdag, maar blijf de Facebookpagina en/of Instagrampagina van YoFie volgen voor updates: